Onze Commissies

AspirantencommissieDe aspirantencommissie organiseert leuke activiteiten voor jeugd uit de buurt, tussen de 12 en 16 jaar. Aspirant lid worden van Jong Gelre is gratis! De aspirantencommissie bestaat uit: Paulien van Til, Jesse Makkink, Eline Brummelman, Rosan Schieven en Mirjam Arends. Meer weten over de aspirantencommissie en aankomende activiteiten? Check onze agenda, of de Facebookpagina van de aspirantencommissie!

RevuecommissieElk jaar, in november, organiseert Jong Gelre de revue! Een prachtig theaterstuk met dans en zang. Om de revue op poten te zetten werken ruim 90 jongeren achter de schermen elk jaar ontzettend hard om de deadline te halen. Zo is er een revue commissie, een decorbouwgroep, een dansgroep, de toneelspelers, een regisseur, een grimegroep enzovoorts. Dit zijn allemaal vrijwilligers en allemaal jongeren! Zelfs het licht en geluid regelen we zelf.

De revuecommissie zorgt er elk jaar voor dat dit alles van een leien dakje gaan: Ellen Wuestenenk, Jolien Mensink, Mark Hilge, Gerben Bruil en – algeheel leider – Bart Tiessink.

SchrijverscommissieElk jaar, in november, organiseert Jong Gelre de revue! Een prachtig theaterstuk met dans en zang. Om de revue op poten te zetten werken ruim 90 jongeren achter de schermen elk jaar ontzettend hard om de deadline te halen. Zo is er een revue commissie, een decorbouwgroep, een dansgroep, de toneelspelers, een regisseur, een grimegroep enzovoorts. Dit zijn allemaal vrijwilligers en allemaal jongeren! Zelfs het licht en geluid regelen we zelf.

Ook het toneelstuk wordt geschreven door een groep jongeren uit de buurt: de schrijverscommissie. De commissie wordt gevormd door de volgende personen: Roelie Barink, Bart Tiessink, Theo Harmsen en Mirjam Arends.

Agrarisch Jongeren Kontakt (AJK)Het AJK is de agrarische tak van Jong Gelre. AJK Vorden-Warnsveld richt zich volledig op de agrarische sector. De AJK commissie organiseert bijvoorbeeld excursies, bedrijfsbezoeken en sprekers over actuele onderwerpen.

De AJK commissie bestaat uit: Roel Bouwmeester, Jordy van Til en Jesse Wuestenenk.

Meer weten? Check dan onze agenda, of de Facebookpagina van het AJK!

De Stugge Veer CrossDe Stugge Veer Cross is een jaarlijks crossevenement op het kermisterrein van het prachtige Achterhoekse dorp Wichmond. Doelgroep zijn amateur-rijders uit Wichmond en omliggende dorpen en buurtschappen. In verschillende klassen zullen korte wedstrijden worden verreden onder de vlag van de MON (Motorsport Organisatie Nederland). De cross is zeer laagdrempelig waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Het evenement biedt vermaak voor jong tot oud. De dag wordt afgesloten met een knallend feest met meerdere bands in de tent. De organisatie is in handen van de stichting Stugge Veer Cross in samenwerking met Jong Gelre Vorden-Warnsveld. Plezier, gezelligheid, en sportiviteit staan centraal!

Eerste Snee Fuif commissieEen groep jongeren kwam met het idee om een fuif te organiseren, zo geschiedde: Bart Tiessink, Rutger Elbrink, Roel Bouwmeester, Mark Hilge en Dirk Borgman vormen samen de commissie die het de Eerste Snee Fuif organiseert. Op zaterdag 11 mei 2019 vond de eerste editie plaatsvinden op ‘t Spieker in Vierakker. Meer informatie? Check onze agenda en de Facebookpagina!